Certificering voor huiswerkondersteuning

De MILS is voor huiswerk- en studiebegeleidingsinstituten bij uitstek een instrument om in te zetten bij de intake en begeleiding van leerlingen.

De huiswerkinstituten die werken met het MILS leerstrategie onderzoek hebben het voordeel dat ze nu direct na de intake weten hoe ze de leerling het beste kunnen begeleiden in het leerproces. Vooral voor instituten die veel aandacht besteden aan verschillende manieren van leren, is de uitslag van de MILS een goed uitgangspunt. De MILS geeft de leerlingen inzicht in hun manier van leren en is direct toepasbaar tijdens het huiswerk maken. Daardoor kan het huiswerkinstituut de leerling daarbij beter begeleiden.
De huiswerk- en studiebegeleiding is erop ingericht om voor leerlingen op zoek te gaan naar een effectieve manier van leren. Ouders en leerlingen worden nauw betrokken bij dit proces. Dit geeft vertrouwen in het instituut, omdat ze zien de begeleiding meer is dan alleen maar huiswerk maken. 

Waarom MILS voor huiswerk- en studiebegeleiding?

  • Tijd- en kostenbesparing door snel en efficiënt bepalen van de beginsituatie
  • Kwaliteitscontrole op intake
  • Effectievere leerondersteuning
  • Direct toegang tot kennis & ervaring MILS Coaches netwerk
  • Groei van het zelfvertrouwen van leerlingen

"In de studiebegeleiding is er veel ruimte voor individuele aandacht, de leerstrategieën kunnen direct worden toegepast tijdens het huiswerk. Leerlingen gaan enthousiast aan de slag met soms een nieuwe manier van werken."

Rianne Naber
Educatie-plus


Volg ons
Contactgegevens
Bureau van Bodegom
Hannie Schaftstraat 94
2264 DL Leidschendam
KvK: 55560423

06 22 99 11 67
Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.