Is het MILS onderzoek wat voor mijn kind?

Veel mensen die contact opnemen met een MILS (Meer Inzicht in Leer-Strategieën) coach, volgen ons al langere tijd online. Want als je kind leerproblemen ervaart klinkt een leer-strategie onderzoek interessant. Maar wat krijg je dan exact? Wanneer is MILS voor jouw kind nuttig?
Dat is waarom we 1 x per maand een online workshop speciaal voor geïnteresseerde ouders houden.

De concrete aanleiding om uiteindelijk contact op te nemen met een MILS coach is meestal best heftig. Het betreft veelal een leerling die daadwerkelijk op het punt staat om uit te vallen, te blijven zitten of te zakken voor een examen. Of een leerling die er niet in slaagt om op de universiteit toegang tot het tweede studiejaar te krijgen (BSA). Vaak is er veel stress in het gezin en krijgen onze coaches krap 2 – 3 maanden tijd om de leerling of student weer op de rit te krijgen.

Na afloop is er dan de verzuchting ‘hadden we dat nou maar eerder gedaan!’ Want in alle gevallen maakt de MILS inzichtelijk wat er op het gebied van informatieverwerking aan de hand is met een leerling. Heel vaak geeft dat concrete antwoorden en kunnen we het verschil maken, alleen zien we vaak veel tijdsdruk vooral op de leerling.

Een MILS onderzoek is een krachtige investering in je kind waar het de rest van zijn leven plezier van heeft. Het geeft zelfvertrouwen en inzicht in de voorkeur leerstrategieën. Maar wanneer neem je de beslissing dat NU het goede moment voor een onderzoek is? Laat je voorlichten tijdens de MILS kennismakings-workshop: online!

Deze 1,5 uur durende MILS kennismakingsworkshop is voor ouders die willen uitvinden of een MILS onderzoek gaat werken voor hun kind. Met herkenbare cases krijgen de meeste ouders meteen al concrete adviezen en handige tips mee om hun kind te helpen. Via een presentatie en verschillende online werkvormen krijg je tal van inzichten en we bieden de mogelijkheid online al enkele vragen te stellen. Laat het nieuwe schooljaar voor je kind met een vliegende start beginnen, schrijf je meteen in.

De eerstvolgende workshop is op dinsdag 8 september 19.30 – 21.00 uur.
Woensdag 23 september 19.30 – 21.00 uur is de andere mogelijkheid in september.
Beiden via Zoom.

De kosten zijn slechts € 27 inclusief 21% BTW. Deze krijg je terug bij afname van een MILS onderzoek.

Inschrijven: stuur een mail naar Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken. en vermeld “MILS kennismakingsworkshop” en de gewenste datum. Het aantal plekken is beperkt, dus reserveer snel.

Categories: Leerstrategie


Volg ons
Contactgegevens
Bureau van Bodegom
Hannie Schaftstraat 94
2264 DL Leidschendam
KvK: 55560423

06 22 99 11 67
Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.