Meeting of the Minds

Nieuw: Meeting of the Minds voor het onderwijs!

Voor iedereen die werkt met leerlingen (tussen 10 en 18 jaar) in het onderwijs is er nu het Student Teacher Emergenetics Profile (STEP). STEP maakt jouw talenten en blinde vlekken én die van je leerlingen zichtbaar.

Ontdek hoe je leerling denkt

STEP geeft inzicht in gedrags- en denkvoorkeuren en dat begint met inzicht in de eigen voorkeuren van de docent. Leerlingen leren hoe ze communiceren, hoe ze leren en hun gedrag effectiever kunnen maken. Je bent veel effectiever als je jouw eigen gedrag en dat van anderen beter kunt plaatsen.

Kom daarom op zaterdag 13 mei naar de bijzondere workshop: 'Meeting of the Minds' voor docenten (PO, VO en andere vormen van onderwijs). Jij kunt dan de eerste stap zetten: je leert je eigen gedrags- en denkvoorkeuren kennen! Je krijgt je eigen profiel en een workshop die je de 7 basiselementen van het profiel laat ervaren. In zeer creatieve werkvormen leer je over je je eigen voorkeur en hoe jij je verhoudt tot anderen.

Marjolein van Bodegom

Cognitief psycholoog Marjolein van Bodegom is gecertificeerd Emergenetics- en STEP-associate bij Emergenetics EMEA. Zij laat je kennismaken met het Emergeneticsprofiel voor volwassenen. Ze geeft je verhelderende nieuwe inzichten en tips mee.

Datum: zaterdag 13 mei 2017

Tijd: 10.00-17.00 uur

Kosten: € 150,- inclusief Emergenetics profiel twv € 100,- (inkoopprijs), lunch, koffie en thee

Locatie: Vlietweg 14, Leidschendam

Aanmelden bij Marjolein van Bodegom: 06 2299 1167 of Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.

Categories: Denkstrategie


Volg ons
Contactgegevens
Bureau van Bodegom
Hannie Schaftstraat 94
2264 DL Leidschendam
KvK: 55560423

06 22 99 11 67
Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.