1 dag op Hoog Catharijne

Op 30 december jl.hebben mijn dochter en ik de Pop-up ruimte van Seats2meet op Hoog Catharijne bewoond. Dat was een leuke positieve ervaring. Seats2meet heeft de pop-up 1 dag per week ter beschikking gesteld van United4education; een organisatie waarbij  ik meewerk aan het transitiepad: leerling centraal.

De pop-up is een aangename, gezellige ruimte met uitstekende koffie en een lekkere temperatuur.

Er waren veel mensen die langsliepen, waaronder veel gezinnen met kinderen die relaxed liepen te shoppen en naar mijn verhaal wilde luisteren over hoe je makkelijker en sneller kunt leren. 3x zijn er kinderen binnen komen rennen, aangelokt door alle kleurrijke ondersteunende leerhulpmiddelen die op de grote tafel lagen. De ouders kwamen er dan wat aarzelend achteraan en er ontstond iedere keer een nuttig gesprek.

Er was ook een jongeman die speciaal via het Seats2meet reserveringssysteem een afspraak met mij gemaakt had in de pop-up, dat werkte goed. We hebben een dik uur zitten praten. Verder kwam er een vriendin van mijn dochter langs en zijn ze lekker samen gaan shoppen (tja, als je dan toch tijdens de uitverkoop op Hoog Catharijne zit;-))

Aan het einde van de middag stond er een vrij artistieke man voor het raam die intensief stond te staren naar de ruimte. Het bleek de inrichter van de ruimte te zijn. Hij vertelde o.a. dat de prachtige grote tafel gemaakt is van 300 jaar oude balken die hij zelf uit Duitsland gehaald heeft.

Een dag in de pop-up is een aanrader! Je kunt er gewoon komen werken er is Wi-Fi en koffie.

Categories: Algemeen


Volg ons
Contactgegevens
Bureau van Bodegom
Hannie Schaftstraat 94
2264 DL Leidschendam
KvK: 55560423

06 22 99 11 67
Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.