Als je jarig bent mag je trakteren!


Hoe rijk en bevoorrecht voel ik mij vandaag met bijna 90 actieve MILS coaches die gepassioneerd hun werk doen! 10 Jaar zijn we nu bezig met het opleiden van leerstrategie coaches. MILS = Meer Inzicht in LeerStrategieën

Die rijkdom wil ik delen, dus Bureau van Bodegom gaat trakteren: Voor ieder jaar dat we bestaan willen we 200 euro korting op de MILS certificering aanbieden. 10 Jubileum leerstrategie coaches kunnen hiermee aansluiten bij ons waardevolle MILS coach netwerk.

De jubileumaanbieding: 10 maal een korting van 200 euro op het totale bedrag van 1597,- euro voor de vierdaagse certificering + individuele begeleiding van 3 – 6 maanden.

De eerstvolgende opleiding start in september, we hebben nog maar 4 plekken beschikbaar. Data: 23 september (Maarsbergen), 7 oktober (online), 4 november (online) en 26 november (Leidschendam).

Voorinschrijven voor de opleiding Voorjaar 2023 kan ook. Deze begint al aardig vol te lopen, we hebben nog 6 plekken beschikbaar. Data: 24 maart (Maarsbergen), 14 april (online), 21 april (online) en 13 mei (Leidschendam). Boek je voor september dan geldt de korting ook voor deze opleiding.

Leerstrategie coach worden?
Het is een prachtig vak.

Kijk ook eens in je netwerk, familie en beroepsgroep rond en onderzoek of je daar nog een typische MILS coach tegenkomt: een vrouw of man met kennis en ervaring in leren, maar vooral met een sterke drive!

Iemand, met de wens om mensen van alle leeftijden, verder te laten groeien. Om ze nog beter in contact te brengen met zichzelf en inzicht te geven in hoe ze leren en makkelijker aan kunnen sluiten bij anderen.

Dit kan in onderwijsland zijn, maar ook in het bedrijfsleven:  we hebben al meerdere MILS coaches met een HR-achtergrond in ons midden!

Met dit cadeau wens ik dat we nog eens duizenden leerlingen en medewerkers inzicht in zichzelf en anderen kunnen geven.

Laten we mensen meer grip op hun brein geven!

Categories: Algemeen


Volg ons
Contactgegevens
Bureau van Bodegom
Hannie Schaftstraat 94
2264 DL Leidschendam
KvK: 55560423

06 22 99 11 67
Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.