Wat voor jaar wordt 2021?

Er lijkt ons een jaar te wachten waarin beweging (op alle gebieden) en verandering centraal staat. Niet zo gek als je het nieuws leest over COVID-19 en het milieau. Kijk hoe we omgaan met het dier- en plantleven om ons heen. Dat houdt (en hopelijk ook: brengt) iedereen in beweging. Allerlei voorspellingen voorzien een jaar waarin we wederom onze inventiviteit en creativiteit hard nodig gaan hebben.

Maar bestaan er dan jaren waarin dat niet zo is, vraag ik me af?
2021, ik heb er in ieder geval veel zin in.

Want ook in mijn eigen bedrijf zie ik de duidelijke signalen:
Er gaat veel op de schop dit jaar!

Samen met de MILS coaches en externen heb ik plannen uitgewerkt die aansluiten bij nieuwe MILS doelen, doelen die in 2020 zijn bedacht. Midden tijdens de pandemie ontloken er gedachten als kleine sneeuwklokjes in strengste wintermaand, er komt iets moois aan.

Mijn bedrijf zal eind dit jaar een verandering hebben ondergaan. Verandering is noodzaak en tegelijk vraagt het veel van je. Voor mij persoonlijk is er dan ook veel ‘loslaten’ nodig, om mee te deinen in de golven van de nieuwe beweging. Deze prachtige quote van Einstein borrelde, toen ik aan het overpeinzen was hoe alles aan te pakken, weer eens bij mij op:

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. 
We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.
Albert Einstein              

Mijn goede voornemen is dan ook om in 2021 bij het uitwerken van mijn plannen vooral mijn intuïtie goed te blijven volgen.
Wat zijn jouw goede voornemens?

 


Volg ons
Contactgegevens
Bureau van Bodegom
Hannie Schaftstraat 94
2264 DL Leidschendam
KvK: 55560423

06 22 99 11 67
Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.