Volg je hart en wordt MILS Coach - Meer Inzicht in LeerStrategieën

Denk je zelf of ken je een vriendin die nadenkt over hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen?

Denk dan ook eens aan een opleiding waarmee je kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen kunt helpen om ze beter te laten begrijpen hoe ze kunnen leren op school en daarbuiten. De opleiding tot gecertificeerd MILS Coach dan mogelijk wat voor jullie.

De opleiding wordt verzorgd door Bureau van Bodegom oprichter Marjolein van Bodegom. Zij heeft een leerstrategie onderzoek ontwikkeld om snel inzicht te krijgen in de best werkende leerstrategieën voor kinderen en volwassenen.
Weet hoe je leert!

Wij hebben een droom. Dat is dat binnen enkele jaren 50% van alle kinderen van 9 jaar en ouder van zichzelf weten hoe ze het beste en het makkelijkste leren. Deze droom waarmaken kunnen wij niet alleen; daarom zoeken we goede, betrokken coaches om in heel Nederland onderzoeken af te nemen en leerlingen te begeleiden. Is dat echt iets voor jou? Dan leiden wij jou graag op in de MILS-aanpak. 

Deze post-HBO opleiding helpt coaches en begeleiders om tot een sneller en efficiënter inzicht te komen hoe de informatieverwerking verloopt bij kinderen en volwassenen. MILS coaches werken zelfstandig, bij huiswerkinstituten of bij onderwijsinstellingen als remedial teacher of intern begeleider en we zien steeds meer innovatieve HR medewerkers van grote organisaties in het netwerk van MILS Coaches. Na je opleiding sta je er dan ook niet alleen voor, we delen kennis en ervaring binnen het groeiende en actieve MILS-netwerk.

De opleiding bestaat uit 2 dagen op locatie, 2 middagen online en een proeve van bekwaamheid. Deze proeve van bekwaamheid rond je af in maximaal een half jaar. Gedurende dit halve jaar begeleiden we je individueel op afstand. 

Voor meer achtergrond: het artikel over het MILS onderzoek dat vorig jaar verscheen in het tijdschrift voor Remedial Teaching van de LBRT.

Vanzelfsprekend worden alle noodzakelijke Corona voorzorgsmaatregelen zorgvuldig uitgevoerd tijdens de dagen op de ruime locatie. 

Voor prijzen, data en om je in te schrijven ga je naar:
https://vanbodegom.eu/certificering/data-certificering/

Februari aanbieding: Als je met zijn tweeën samen voor de opleiding inschrijft krijg je 10% korting.


Volg ons
Contactgegevens
Bureau van Bodegom
Hannie Schaftstraat 94
2264 DL Leidschendam
KvK: 55560423

06 22 99 11 67
Schakel JavaScript in om inhoud te bekijken.